du prof de français.punt.nl
Ook ik ben de netgeneration
Heerlijk!. We buitelen met z'n allen zo lekker over elkaar in de discussie wat nu wel en niet een netgeneration is. Wilfred Rubens haalde het vandaag weer 's aan nadat hij het verslag had gelezen van een student die een bezoek had gebracht aan Hans Mestrum . Hans houdt niet zo van in hokjes plaatsen en bestempelen. Ik ook niet bij dit onderwerp. Waarom niet? Omdat er gewoonweg grote veranderingen zijn opgetreden op velerlei terreinen. En bij die veranderingen zijn er hardllopers, voorlopers, 'achterlopers' en soms ook 'doodlopers'. In mijn beleving zijn ze van alle leeftijden en kan je onmogelijk een hele generatie hetzelfde stempeltje geven. Van degene van wie je verwacht dat ze aan het beeld zouden voldoen, kan je heel teleurgesteld raken. En omgekeerd.
Daarom vond ik het stukje in Metro eigenlijk wel grappig: "ouderen zijn net zoveel online als jongeren" en "maken in hun werk of thuis gebruik van nieuwe technologische toepassingen"
Tja, en zo voel ik al de hele tijd.. Ik surf, e-mail, internetbankier, boek reizen, koop bij bol.com, koop van marktplaats... eigenlijk wel heel erg 'basic', 1.0 eigenlijk
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl