du prof de français.punt.nl
herstart
Terwijl ik zelf een groot aantal blogs volg, betrap ik me er op dat deze blog nauwelijks meer gevuld wordt. Gebrek aan inspiratie? geen zin?  Misschien was het wel een combinatie van beide.
Na de zomervakantie zal dat wel gaan veranderen: in het nieuwe schooljaar ga ik 'back to my roots' ofwel ik ga lekker lesgeven in het VO en weer kennismaken met de dynamiek en hectiek van pubers in alle soorten en maten. De kans is enorm groot dat er veel inspiratie voor de blog zal liggen in de klassen die ik zal krijgen: van de prépubers die starten met vak Frans tot bijna studenten die nog 'even' het VWO-examen moeten gaan halen.
De school biedt zelf ook veel inspiratie verwacht ik: een jong team, een splinternieuw gebouw en een enthousiast management.
De zomervakantie gebruik ik alvast om me te verdiepen in het gebruik van het digibord. Standaarduitrusting in elk lokaal, dus daar moet wel professioneel mee gewerkt gaan worden!. Ik ga m'n best doen.  er staat in ieder geval veel op mijn lijstje: Twitter gebruiken, wiki's en blogs inzetten, audio- en videorijke opdrachten, taalportfolio, Picasa, Prezi, Google Earth/Maps noem maar op: zoveel leuke tools om mee te gaan werken.

Reacties

duimdog op 12-07-2010 14:58
Dat had je ook wel eens mogen vertellen! Van harte gefeliciteerd!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl