du prof de français.punt.nl
Kentekenparkeren in Rotterdam

De laatste tijd moet in regelmatig in Rotterdam zijn en krijg ik te maken met het fenomeen kentekenparkeren. Na zo'n 4 à 5 keer ermee te maken gehad te hebben, vraag ik me oprecht af welke kromme gedachtegang de gemeente heeft gemaakt bij de keuze van dit systeem want:

- de route naar zo'n zuil wordt verkeerd aangegeven ("verderop naar rechts" (hoe ver dan?) en dan blijkt de zuil links om de hoek te staan)

- als je een zuil zoekt in de buurt van bijv. Centraal Station, staat deze niet bij het station maar 500 meter verderop. Niet handig als je iemand wilt ophalen/wegbrengen of er iets wilt regelen.

- het aanraakscherm is erg gevoelig dus je hebt snel een dubbele letter of de letter ernaast aangeraakt. Kan je weer helemaal opnieuw starten!

- op bepaalde punten staat er gewoon een rij!. Laatst met 4 personen voor me, stond ik 10 minuten in de rij!

- Vandaag haalde ik mijn pinpas er uit maar scherm bleef maar 'roepen'"Verwijder pas!" Zuil op tilt dus. Heb ik nu betaald of niet??

- Als je buiten de betaaltijden komt staat op de zuil: "Buiten bedrijf. Zoek een andere zuil. Zonder betaling riskeert u een boete". Waarom niet de melding: Na... uur geldt gratis parkeren.

 

Frustraties alom. Ik heb medelijden met bezoekers van buiten Rotterdam, met oudere mensen en met buitenlandse toeristen. 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl